Kategorier
Blog

Spotify och prenumeration på artister

Spotify har uppgraderat sin iPhone-app med tre stora ändringar i sitt GUI. Jag har för första gången fått uppleva deras nya ”följ en artist”-tjänst och Nicola Sarcevic har släppt nytt. Underbart, underbart!

Spotify uppdaterar med nya GUI finesser och så ser en Spotify-notis ut. Spotify uppdaterar med nya GUI finesser och så ser en Spotify-notis ut.

 

Vill du gå mellan Spotify Radio, Playlists, inställningar, nyheter osv i appen kan du numera, likt många andra appar, svepa åt höger istället för den gamla listen i botten.I botten av appen finns nu istället en “nu spelas”-list som alltid visar vad du spelar just nu.
Varje låt har i listvyn även fått en ny knapp. Klickar man på knappen får man en helt ny meny där man snabbt och enkelt kan hantera sin sång eller tex gå till artisten.

Den andra Spotify-nyheten är en funktion som introducerades för inte längesedan, nämligen möjligheten att prenumerera på artister. Gör du detta kommer du bli först med att få ta del av nya singel och albumsläpp. Igår släpptes tex en ny singel med Millencolin-sångaren Nicola Sarcevic!