Kategorier
Blog

Hutta iväg tomteluvan, drick upp skumpan och sätt igång och jobba! 2013 är här!

Linus föreläser

Äntligen är julen och ledigheterna över och vi kan sätta igång att jobba igen. Året som kommer är antaligen det mest spännande på väldigt länge.

Föreläsningarna jag gjorde i höstas skapar ringar på vattnet och nya föreläsningar är redan på gång, första-gångs kunder blir alla efterhand återkommande, mina studier slutar till sommaren och jag tar min första stapplande steg som WordPress-utvecklare. AppTV fortsätter det framgångsrika samarbetet med IDG och MacWorld med återkommande podcast och utöver detta går Apelöga som tåget där vi sedan tidigare annonserat nya härliga erbjudande. Som grädde på moset får Malmö FF äntligen komma ut i Europa i år igen. Allting doftar ljuvt av äventyr!

Tack vänner, kollegor, kunder och konkurrenter för ett härligt 2012 som var ett år av förändring, förädling och förväntningar inför 2013.

Tveka inte att höra av dig om oväntade, spännande eller knasiga projekt – vare sig det gäller WordPress-sajter, podcasts, AdWords, sökmotoroptimering eller bara för en fika. Svara på mejlet, följ mig på Twitter eller läs mitt dynamiska CV på LinkedIn.

Av Linus Larsson

Linus är teknisk webbstrateg med god förståelse och kunskap i HTML, CSS, Javascript, PHP, SEO och marknadsföring. Certifierad i Google Analytics. Booyah!