Kategorier
Blog

Billiga möbler till salu!

Det har blivit dags att rensa lite på vinden. Alla grejer säljs i befintligt skick och är prutat och klart. Kontakt görs enklast på mail eller SMS, men det går bra att ringa efter kontorstid. Vid köp av flera grejer kan priset diskuteras. 0709-239508 eller hello@iamlinus.se

Snowboard med alla tillbehör

Warp snowboardboots
Warp snowboardboots
Salomon bindningar
Salomon bindningar
Snowboard-paket
Hela paketet
Grym Burton snowboard som köptes på Top12 i Malmö förra säsongen för 3500 kr. I paketet ingår också Salomon-bidningar (4 säsonger gamla), Burton fallrem och halkskydd (ny), Warp-boots (4 säsonger gamla), K2 hjälm (4 säsonger gammal) och en Burton-boardbag.
Brädan är OERHÖRT snygg. Helt cleant röd på undersidan och helt blå på ovansidan bortsett en liten metallplatta på tailen. Brädan har körts i park i Sverige och har några små, grunda repor undertill och något enstaka litet märke på kanten. Uppskattat nypris för alla delar är 6000.

Pris: 3000 kr

Vitt hörnskåp
Vitt hörnskåp

Hörnskåp shabby chic

Detta hörnskåp passar perfekt i shabby chic boendet. Antikvit till färgen med små guldiga blomstersniderier. Några repor på bänkskivan men i övrigt i väldigt fint skick. Kanske för fint?
Pris: 300 kr

Shabby chic golvlampa
Shabby chic golvlampa

Golvlampa Shabby chic

Fin ommålad vit golvlampa med Shabby chic-skärm i tunnt vitt tyg. Väldigt mysig!
Pris: 200 kr

Golvlampa blomsterskärm
Golvlampa blomsterskärm

Golvlampa guldig med blom-skärm

Väldigt fin golvlampa i 50-tals stil. Guldfärgad stång med en glaskärm formad som en blomma. Super fin lampa!
Pris: 350 kr

Svart soffbord
Svart soffbord

Soffbord – bastant och svartmålat

Ett soffbord i modell bastant. Väger en hel del och ska inte förväxlas med ett billigt IKEA-bord. Svartmålat med en del charmiga skavmärken på kanter och hörn.
Pris: 200 kr

Nattduksbord
Nattduksbord

Nattduksbord

Enkelt nattduksbord från Mio helt utan anmärkningsvärda skador eller slitage.
Pris: 100 kr

Datorhögtalare

Fint 5.1 högtalarsystem med 5 högtalare och en subwoofer. Har några år på nacken, men alla högtalare spelar bra och inga element är sprängda. Kopplas givetvis in och spelas om ni kollar på kittet. Centerhögtalarnas fotstöd är tyvärr sönder, i övrigt i fint skick.
Pris: 300 kr

IKEA taklampa
IKEA taklampa

Taklampa från IKEA Fillsta

Ser ut som en stor boll. Superfin, men då vi har köpt ny har denna blivit över. Inga skavanker. Största modellen.
Pris: 150kr

Soffbord i björk med glas
Soffbord i björk med glas

Soffbord i glas och björk

Lågt soffbord i björk med en glasskiva ovanpå. Väldigt snyggt då man kan lägga tidningar eller dekoration under glasskivan. Har några år på nacken, men är i bra bruksskick.
Pris: 150kr

Bur för ökenråtta
Bur för ökenråtta

Bur för t.ex. ökenråttor

Har du ökenråtta och vill köpa bur finns här en billig bra variant! Själva buren är en djup plastlåda från IKEA som försätts med galler tak. Det ingår även en del chinchilla-sand, ett enkelt trähus, lite tuggstavar, vattenbehållare och lite annat smått.

Pris: 150 kr

BMX
BMX

BMX

Fin BMX med många fina delar. Cykeln är ommålad med tålig hammarlack för något år sedan. Knappt använd på tre år. Stryktålig ram, lätt vikt och hög kvalitet. Behöver nya gummihandtag och eventuellt ett nytt baknav – där av det billiga priset.
Pris: 500 kr

Röd Crescent Fixie
Röd Crescent Fixie

Fixie

Fin Crescent 92316. Bockstyre med vit korktejp, högprofilsfälgar med flip-flop bakhjul. Nyservad och fixad b.la. nytt vevlager. Rolig lättvikscykel för en billig peng. Lite rost på ramen, men det hör till! OBS! Svarta däck sitter på nu.
Pris: 2000 kr