Braindrain SEO – del 2

By Linus Larsson,

  Filed under: Blog
  Comments: Kommentarer inaktiverade för Braindrain SEO – del 2

Ju mer man vet, desto mer inser man att man inte kan.

Halvvägs igenom SEO-guide.se börjar jag inse hur invecklat och omfattande det verkligen är med SEO. För att göra en lyckad Sökmotorsoptimering måste man syna och optimera varje liten detalj på en hemsida. Från minsta<p> tagg till korrekt ordval i artiklar och spridning till ”trovärdiga” länkare. Grädden på moset är ändå att om man inte sköter sig, då blir man bestaffad av Google!

Rent praktiskt har jag på WordPress installerat ett plugin som heter All in one SEO. Pluginet hjälper mig framför allt att ha korrekta Title-element. Man kan även ändra URL med mera, men jag har inte kommit så långt än. Jag har försökt strukturera upp sidan, internlänka texten, tex till startsidan, och är noga med att lägga in korrekta keywords som produktionsledare, twitter och webdesign.

Håll er i närheten för mer uppdateringar!

Comments are closed for this post.